Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isim unutmak

Rüyada isim unutmak

Rüyada isim unutmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada isim unutmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada isim unutmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı unutmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gördüğünü unutmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada orucu unutmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğini unutmak çok sevineceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı unutmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyler unutmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada evin anahtarını unutmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments