Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza niyet etmek

Rüyada namaza niyet etmek

Rüyada namaza niyet etmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, makamından olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada namaza niyet etmek gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada namaz için niyet etmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaza niyetlenmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Rüyada cuma namazına niyet etmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada namaza niyet etmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments