Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç adamak

Rüyada oruç adamak

Rüyada oruç adamak yüzünü güldüreceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, aniden evlilik kararı alacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Rüyada oruç adamak gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada oruç adamak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini adada görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yeni bir ortama girileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun adamak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada koç adamak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz adamak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, değer göreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada adak adadığını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, önemli kararlar alınacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada adada gezmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Rüyada bir adada olduğunu görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments