Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçta kan görmek

Rüyada avuçta kan görmek

Rüyada avuçta kan görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına tabir olunur.

Rüyada avuçta kan gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada avucunda kan görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada avucun içinde kan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu kan görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Rüyada avuç içi kan görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mülk sahibi olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç kan görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, hayallerine ulaşacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kan görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada avuçta kan görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına alamet eder.

Rüyada avucunda uğur böceği görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments