Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda uğur böceği görmek

Rüyada avucunda uğur böceği görmek

Rüyada avucunda uğur böceği görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada avucunda uğur böceği gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada avucunda uğur böceği görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde uğur böceği görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hainlik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde uğur böceği görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uğur böceği yemek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil uğur böceği görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uğur böceğini öldürmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada süs uğur böceği görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments