Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç dolusu kan görmek

Rüyada avuç dolusu kan görmek

Rüyada avuç dolusu kan görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, insanlar tarafından tanınacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu kan gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada avuç dolusu kan görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada avuç dolusu diş görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada avuç dolusu altın görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu iğne görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, manevi mutluluğu tadacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu para görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments