Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek

Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek

Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendisini geliştireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada orta parmağın koptuğunu gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, zor günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments