Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek doğurmak

Rüyada ördek doğurmak

Rüyada ördek doğurmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir yere taşınmaya, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek doğurmak gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada ördek doğurmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz ördek öldürmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş ördek yemek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, güveninin artacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Rüyada ördek sesi duymak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine inanılır.

Rüyada erkek ördek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments