Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde para görmek

Rüyada avuç içinde para görmek

Rüyada avuç içinde para görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hırpalanacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde para gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada avuç içinde para görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde bozuk para görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kan görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde yüzük görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek dönülmez yollara gireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde bebek görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde su görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments