Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yemek

Rüyada kaz yemek

Rüyada kaz yemek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, muradınıza ereceğinize, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yemek gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada pişmiş kaz eti yemek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kudret sahibi olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kaz ciğeri yemek güven kaybı yaşanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kaz eti yemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, duygularının karşılıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yemek şansın kaçacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaz vurduğunu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem çok mutlu olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz civciv görmek ona kol kanat gereceğine, zorlukların giderileceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kaz görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments