Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kovalamak

Rüyada ördek kovalamak

Rüyada ördek kovalamak talihin yüzlerine güleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, anne duasının açılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada ördek kovalamak gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Rüyada ördek kovalamak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında ördek görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yavru ördek sevmek büyük bir borcun altına gireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ördeklere yem vermek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada denizde ördek görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suda ördek görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments