Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek öldürmek

Rüyada ördek öldürmek

Rüyada ördek öldürmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerinin yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çirkin bir iş yapmaya işaret etmektedir.

Rüyada ördek öldürmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek öldürmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada ördeğin öldüğünü görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek öldürmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinden ördek almak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada horoz ve ördek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek kovalaması görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir araya geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments