Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal avlamak

Rüyada kartal avlamak

Rüyada kartal avlamak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada kartal avlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Rüyada kartal avlamak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk avlamak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde ördek avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Rüyada balık avlamak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karga avlamak yüzünün eskisi gibi güleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada gemide balık avlamak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulur.

Rüyada keklik avlamak sıkıntılarını atacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda balık avlamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments