Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atmaca avlamak

Rüyada atmaca avlamak

Rüyada atmaca avlamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada atmaca avlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada atmaca avlamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada atmaca kuşu görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada atmaca yakalamak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atmaca görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kötü halin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada atmaca yavrusu görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada atmaca kuşu öldürmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet eder.

Rüyada atmaca tutmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada atmaca görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments