Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli bir sınava girmek

Rüyada önemli bir sınava girmek

Rüyada önemli bir sınava girmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, tövbe etmeden vefata delalettir.

Rüyada önemli bir sınava girmek gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli bir kişiden yardım isterseniz, ondan olumlu cevap alabilirsiniz.

Rüyada önemli bir sınava girmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada önemli kişileri görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli biri olmak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada önemli birinin elini öpmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kişinin başarılarının artacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek eşlerin boşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada önemli biri olduğunu görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments