Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli biri olmak

Rüyada önemli biri olmak

Rüyada önemli biri olmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada önemli biri olmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada önemli birini görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada önemli bir zat görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Rüyada önemli biri olduğunu görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Rüyada önemli zatları görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada önemli bir sınava girmek maddi açıdan nefes alınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli zat görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Rüyada önemli şahsiyet görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments