Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli biri olduğunu görmek

Rüyada önemli biri olduğunu görmek

Rüyada önemli biri olduğunu görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, önünün kapanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, moralin bozulacağına, dirliğin bozulabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önemli biri olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Rüyada önemli birini öldürmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet eder.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalettir.

Rüyada önemli insan görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, o işi canlandıracağına yorulur.

Rüyada önemli kişi görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine inanılır.

Rüyada önemli zatları görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zahmete ve derde düşeceğine, anne baba duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli birinin elini öpmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına inanılır.

Rüyada önemli insanlar görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada önemli evrak görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments