Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli bir kişiyi görmek

Rüyada önemli bir kişiyi görmek

Rüyada önemli bir kişiyi görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada önemli bir kişiyi gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Rüyada önemli kişi görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına delalettir.

Rüyada önemli bir kişi görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önemli kişileri görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek yüksek moralli olacağına, arkasından iyi konuşulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Rüyada önemli şahsiyet görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş için gurbete gidileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada önemli birini öldürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada önemli birinin elini öpmek geçim kaygısı duymayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada önemli zatları görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments