Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili yılan görmek

Rüyada çizgili yılan görmek

Rüyada çizgili yılan görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sürekli tartışacağına, kendisine ev alacağına delalettir.

Rüyada çizgili yılan gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı çizgili yılan görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, dış ticarete atılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada çizgili yılan görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yol çizgisi görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çok iyi şeylere, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada siyah çizgi görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çizgili kazak görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgi film kahramanı görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments