Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda diş olmadığını görmek

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, işten yana şansının açık olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, ana baba sözü dinlemeye yorulmaktadır.

Rüyada ağızda diş olmadığını gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek işinde terfi edeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işarettir.

Rüyada ağızda çürük diş görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ağızda fazla diş görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ağız ve diş görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağızda diş görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu diş görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments