Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın biriktirmek

Rüyada çeyrek altın biriktirmek

Rüyada çeyrek altın biriktirmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi kayıpların olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın biriktirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek yeni denemelerde bulunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altını görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın ve para görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın saklamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada çeyrek altın istemek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisine olan güvenin artacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments