Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunun çıktığını görmek

Rüyada omzunun çıktığını görmek

Rüyada omzunun çıktığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına inanılır.

Rüyada omzunun çıktığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada omzunun çıktığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzuna yatmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin omzunda uyuduğunu görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisi paralayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada omzuna el atmak kısmetli bir işe atılmaya, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sağlığın bozulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada omzundan yaralanmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments