Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yeni planlar yapacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak aşama göstermeyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzunda ağlamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments