Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzundan yaralanmak

Rüyada omzundan yaralanmak

Rüyada omzundan yaralanmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, keyfin kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada omzundan yaralanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada omzundan yaralanmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada omzunda yara görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada omzuna yatmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzunu öpmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin omzunda uyumak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada birini omzunda taşımak bunalıma düşeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments