Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna el atmak

Rüyada omzuna el atmak

Rüyada omzuna el atmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada omzuna el atmak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada omzuna el atmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada elini omzuna atmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu omzuna atmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada omzuna şal atmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzunda el görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin omzunda uyuduğunu görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, şansının hep açık olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzunda yara görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments