Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunda güvercin görmek

Rüyada omzunda güvercin görmek

Rüyada omzunda güvercin görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzunda güvercin gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzunda güvercin görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin omzunda taşınmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin omzunu öpmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments