Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin omzunda taşınmak

Rüyada birinin omzunda taşınmak

Rüyada birinin omzunda taşınmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, düzeninin yıkılmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin omzunda taşınmak gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada birinin omzunda taşınmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omzunun çıktığını görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sermayesini kaybedeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzuna dokunmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada omzundan bıçaklanmak moralinin, keyfinin kaçacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, emeğinden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin omzuna binmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, yolunun açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments