Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzlarında kıl görmek

Rüyada omuzlarında kıl görmek

Rüyada omuzlarında kıl görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzlarında kıl gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada kıllı omuz görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntıya düşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet eder.

Rüyada omuzlarda kıl görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzunda kıl görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzda kıl görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada omuzlarında kıl görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulur.

Rüyada bir omuza yaslanmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada omuza oturmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments