Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuza oturmak

Rüyada omuza oturmak

Rüyada omuza oturmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, başına türlü işler geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada omuza oturmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada omuza oturmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işarettir.

Rüyada omuzdan kurşun yemek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda taşımak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, konuşmaz olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada erkek omuzu görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada omuzda gezmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına tabir olunur.

Rüyada omuzlarda kıl görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzlarda yara görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Rüyada başını omuzuna koymak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, dileklerinin kabul olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments