Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir omuza yaslanmak

Rüyada bir omuza yaslanmak

Rüyada bir omuza yaslanmak bir anda atılıma geçeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir omuza yaslanmak gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada bir omuza yaslanmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzlarda taşınmak hastalığın biteceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuz atmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzda sivilce görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada omuzda yara görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuza dayanmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuz görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini omuzda taşımak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments