Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı omuz görmek

Rüyada kıllı omuz görmek

Rüyada kıllı omuz görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıllı omuz gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada omuzlarda kıl görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda kıl görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzlarında kıl görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda kıl görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kıllı omuz görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan vurulmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada omuzunda taşımak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda yük taşımak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments