Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzda kıl görmek

Rüyada omuzda kıl görmek

Rüyada omuzda kıl görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada omuzda kıl gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada omuzlarında kıl görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kıllı omuz görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Rüyada omuzlarda kıl görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada omuzda kıl görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada omuzunda kıl görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzlarda yara görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet eder.

Rüyada omuzunda birini taşımak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments