Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuzdan öpmek

Rüyada omuzdan öpmek

Rüyada omuzdan öpmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine tabir olunur.

Rüyada omuzdan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada omuz öpmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada omuzdan öpmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir omuza yaslanmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kişinin güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada omuzdan tutmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada omuzdan kurşun yemek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işarettir.

Rüyada omuzlarında kıl görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada omuza oturmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments