Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın avret yerini görmek

Rüyada kızın avret yerini görmek

Rüyada kızın avret yerini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada kızın avret yerini gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kızın avret yerini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının avret yerini görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımının avret yerini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin avret yerini görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kadını avret yerini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin avret yerini görmek isabetli kararlar alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments