Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini tabutta görmek

Rüyada ölü birini tabutta görmek

Rüyada ölü birini tabutta görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sorunlarını çözeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hasta ve zor geçireceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada ölü birini tabutta gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeli, yeni şeyler denemeli veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada ölüp tabuta girmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölü tabutu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölü tabutu taşımak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak daima afiyette olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini tabutta görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments