Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin avret yerini görmek

Rüyada eşinin avret yerini görmek

Rüyada eşinin avret yerini görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, o masumların bedduasını alacağına, idealist kimse olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin avret yerini gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada eşinin avret yerini görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yeri görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini yalamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendinin avret yerini görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kadın avret yeri görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada avret yerini öpmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments