Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda oynamak

Rüyada suda oynamak

Rüyada suda oynamak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda oynamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Rüyada suda oynamak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalet eder.

Rüyada suda oyun oynamak arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, önemli kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda top oynamak çok büyük mutluluk yaşanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada futbol topu oynamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada zeybek oynamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada briç oynamak umutlarının çoğalacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada reklamlarda oynamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak bebek oynamak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments