Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda olmak

Rüyada suda olmak

Rüyada suda olmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda olmak gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada soguk suda banyo yapmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Rüyada ılık suda yıkanmak varlık içinde yokluk çekileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kaynak suda yüzmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine işaret eder.

Rüyada akan suda altın bulmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Rüyada suda deprem olduğunu görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine inanılır.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments