Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü soymak

Rüyada ölüyü soymak

Rüyada ölüyü soymak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü soymak gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada ölü soymak yeni bir hayata adım atılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün derisini soymak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü soymak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada elinin derisini soymak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada kilise soymak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada insan derisini soymak süzüleceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan soyduğunu görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patatesi soymak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments