Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise soymak

Rüyada kilise soymak

Rüyada kilise soymak çok büyük işlere adın yazdıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Rüyada kilise soymak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada kilise soymak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini kilise görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede namaz kılmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış kilise görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalettir.

Rüyada kilisede papaz görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Rüyada kilisede evlenmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada kilise bahçesi görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisenin içinde olmak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments