Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesi soymak

Rüyada patatesi soymak

Rüyada patatesi soymak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ruhunun dinleneceğine inanılır.

Rüyada patatesi soymak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış patates soymak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş patates soymak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada patatesi soymak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada patates soymak kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada patates soyduğunu görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments