Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü soymak

Rüyada ölü soymak

Rüyada ölü soymak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü soymak gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada ölünün derisini soymak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü soymak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işarettir.

Rüyada ölü soymak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık soymak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış patates soymak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuç soymak makam ve kariyer sahibi olunacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın soymak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada portakal soymak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments