Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan derisini soymak

Rüyada insan derisini soymak

Rüyada insan derisini soymak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan derisini soymak gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada insan derisi soymak maddi anlamda zayıflayacağına, hasret ve özlem gidereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada insan derisini soymak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Rüyada el derisi soymak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisi soymak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işinde verimsiz olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada yılan derisi soymak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada elin derisini soymak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada yüzünün derisini soymak sıhhate ve saadete kavuşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet eder.

Rüyada balık derisi soymak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments