Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını avret yerini görmek

Rüyada başkasını avret yerini görmek

Rüyada başkasını avret yerini görmek kötü bir habere veya tehlikeye, başarıyla geleceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, şansa, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını avret yerini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Rüyada bir başkasının avret yerini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Rüyada avret yerini traş etmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kendi avret yeri görmek gün sayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin avret yerini görmek yaşam standartlarının artacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının avret yerini görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Rüyada babanın avret yerini görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin avret yerini görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments