Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerinde sivilce görmek

Rüyada avret yerinde sivilce görmek

Rüyada avret yerinde sivilce görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada avret yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerinde kıl görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak kimseye el açmadan yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük bir karar verileceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde sivilce görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments