Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerinden kıl koparmak

Rüyada avret yerinden kıl koparmak

Rüyada avret yerinden kıl koparmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada avret yerinde kıl görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işaret eder.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mahrem yerinden kıl koparmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yerinde kıl görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Rüyada edep yerinde kıl görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments