Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kendi avret yerinde kıl gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada avret yerinde kıl görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, onun her zaman başında olacağına işarettir.

Rüyada her yerinde kıl görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada edep yerinde kıl görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Rüyada mahrem yerinde kıl görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments