Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü mezarı başında görmek

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü mezarı başında gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada mezar başında konuşmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında dua etmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, geçecek güzel bir ömre, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini mezar başında görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında ayetel kürsi okumak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua etmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, arzularının yerine geleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, itibar kaybedeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments