Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek

Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek

Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada mezar başında ağlayan birini gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Rüyada mezar başında ağlayan birini görmek kötü haberlerin alınacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mezarın başında beklemek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü mezarı başında görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık başında dua etmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada mezar başında konuşmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir mezar başında ağlamak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında dua etmek başa iş açacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments