Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında dua etmek

Rüyada mezarın başında dua etmek

Rüyada mezarın başında dua etmek işlerinden feragat edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua etmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Rüyada mezar başında dua etmek hayır ve bereketin artmasına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada mezar başında dua okumak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua okumak atılan adımların boşa gideceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık başında dua etmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua etmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Rüyada kabir başında dua etmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün başında dua okumak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments